Çıkış / Exit

İşleminiz Yapılıyor.
 
 
 
 
 
 
 
 
English

1943 yılında Birecik-Şanlıurfa'da doğdu. Gerçek adı Nuri Kaçtaş'tır. 13 yaşında çok sevdiği Halk müziğine gönül verdi. 14 yaşında saz çalmaya başladı. 1961'de İstanbul Radyosunun açmış olduğu sınavları kazandı ve Radyo sanatçısı olarak profesyonel sanat hayatına baladı. Plak şirketlerinin ilgisini çekince, 300'ü aşkın plak doldurdu. 1963'te sinemaya başladı. Seks filmleri furyasına kadar çeşitli filmlerde rol aldı.

 

Filmografisi

 

Bir Yiğit Gurbete Gitse 1977
Deli Deli Tepeli 1975
Bahtı Kara Yarim 1975
Başa Gelen Çekilir 1974
Züleyha 1973
Günahımı Çekeceksin 1970
Kaderin Oyunu 1970
Ham Meyva 1970
Bir Aşk Türküsü 1969
Dost Hançeri 1969
Gelin Ayşem 1969
Kendi Düşen Ağlamaz 1969
Mahallenin Namusu 1969
Mezarımı Taştan Oyun 1969
Tütüncü Kız Emine 1969
Vatan Borcu 1969
Gül Ayşe 1969
Kara Sevda 1968
Yayla Kartalı 1968
Kara Yazım 1968
Yaşamak Haram Oldu 1968
Mezarım Mermerden Olsun 1968
Acı Türkü 1967
Garipler Sokağı 1967
Acı Tutku 1967
Aşkınla Divaneyim 1967
Seher Vakti 1966
Kara Tren 1966
Fabrikanın Şoförü 1966
Geceler Yarim Oldu 1966
Kartal Yavrusu Hamido 1966
Burçak Tarlası 1966
Ağlayan Gözler 1965
Fabrikanın Gülü 1964
Kara Yılan 1953


 

İbrahim TATLISES

Türkiye'nin en ünlü sanatçısı İbrahim Tatlıses 1 ocak 1952 yılında 7 çocuklu fakir bir ailenin çocuğu olarak dünyaya gelir. 70 li yılların ortalarında inşaat işçiliği, demir ustalığı ve leblebicilik gibi işler yapan İbrahim Tatlıses, 80'lerin başında kendisini şöhret basamaklarını tırmanmırken buldu. Müzik çevrelerince çok özel kabul edilen sesi sayesinde, kısa zamanda İstanbul'da sahne almaya...

Ferhat GÖÇER

Ferhat Göçer Şanlıurfa'da doğdu. Öğretmen olan anne ve babasının tayiniyle İzmit'e geldi. 1986 yılında İstanbul Üniversitesi, İstanbul Tıp Fakültesi'nde tıp eğitimine başladı. Bundan iki yıl sonra 1988'de İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Şan Bölümü ön lisans eğitimini görmeye hak kazandı. Mecburi tıp hizmetinden dolayı müziğe 1 yıl ara vernek zounrda kalan Göçer, 1994 yılında...

Suat KAYA

Suat Kaya ( 26 Ağustos 1967, Şanlıurfa), Galatasaraylı eski futbolcudur. 1979 yılında Yeşilköyspor'da futbola başladı. 1986'da Galatasaray'a transfer oldu. 1987-1992 yılları arasında Konyaspor'da oynadı. 1992-93 sezonunda yeniden Galatasaray'a dönen 'Hugo' lakaplı futbolcu, 2002-03 sezonu sonunda jübilesini yaptı. Mücadeleci bir orta saha oyuncusu olan ve 351 maçta 44 gol atan Suat Kaya, Bülent...

Müslüm GÜRSES

7 Mayıs 1953'te Urfa'nın Halfeti ilçesinin Fıstıközü köyünde dünyaya geldi. Babası Mehmet Akbaş, annesi Emine Akbaş'tı. Zeyno ve Ahmet isimlerinde iki kardeşi olan Gürses'in babası çiftçilikle uğraşıyordu ve bağlama çalıyordu. İlkokuldan mezun olduktan sonra 14 yaşındayken Adana Aile Çay Bahçesi'nde düzenlenen yarışmaya katıldı ve birinci oldu. ...

Faruk SARAÇ

Doğum tarihi ve doğum yeriyle başlar insanların hayat hikayesi. Onunki bir çift yeşil gözle başladı. O gözlerle insanların kalbini görebiliyordu. Ama bunu fark etmesi epey zaman aldı.Evet, 1955 de bir çift yeşil gözle dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini sarı rengin hakim olduğu 55 C sıcaklığın hüküm sürdüğü Urfa'da tamamladı. Faruk Saraç ''Güneş sarı, başak sarı, toprak sarı'' olarak...
forex